You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Főoldali vendégvélemények

Marótról
Mi az FCSM üdülőben voltunk. Az is jó, de ez is nagyon jó. :)

Tóth Ferenc, Tóth Ferencné, Horváth Árpádné, Horváth József..
Köszönjük a kedves és magas színvonalú vendéglátást. Reméljük hamarosan visszatérünk.

Varga Mónika és Vakkai László
Nagyon jól éreztük magunkat, a recepciós kedves, a panzió tiszta, kívánunk a továbbiakban még sok vendéget, biztosan visszatérünk még máskor is.

Maróth Emma Róza
Nagyon jó volt! Maradtam volna, ha lehetett volna. Ez egy jó hely.

Nagyo jól éreztük magunkat, örülünk, hogy egy mezőkövesdi szilveszteri tombolán nyertünk két éjszakát, amit három éjszakával meghosszabbítottunk. Szeretjük az ilyen családias, nyugodt panziókat, főleg most a COVID idején. Biztos visszatérünk még és ajánljuk másoknak.

Gyönyörű hely, csodás élmények, barátságos személyzet! Örülök, hogy itt lehettem!

Mészáros Ferencné
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki nagyon kedves. KÖszönjük.

Rákócziék
Szívélyes vendéglátás, kedves személyzet, pihentető környezet!

Horváth család
Szeretnénk megköszönni a Júliusban ott eltöltött 1hetünket. Csodálatos volt minden az ételek isteni finomak voltak a zene a hangulat kiváló. A Panzió előtti leanderek csodálatosak. A lakosztályok tágasak és tiszták voltak. Örülünk, hogy titeket választottunk, jövőre újra megyünk hozzátok.

Szécsi Lili
Nagyon szuper és tartalmas 5 napot tölthettünk el június elején Kehidakustányban. A programok érdekesek voltak, a szállás kitűnő volt és megfelelő kényelmet nyújtott számunkra, a kiszolgálás, az ételek íze és mennyisége nem hagyott minket éhen maradni. Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen élményben lehetett részünk! Reméljük az Aqua Se csapata legközelebb is megtapasztalhatja ezt a kiváló vendégfogadást és ellátást.