You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kehida Kapuja Étterem és Rendezvényterem

A munkánk alapja a vendégek, a vendéglátás szeretete és a családias légkör megteremtése még a 200 fős rendezvényeken is. Előzékeny kiszolgálásra és a részletekre való odafigyelésre törekszünk.

a Kehida Kapuja

Családias éttermünk a Zala mellett, Kehidakustány község Kehida oldalának kapujában áll. Barátságos, vendégszerető környezetben várjuk volt és leendő vendégeinket, akik egy „jót ennének”. Jöjjön/gyertek, kóstoljátok meg ételkínálatunkat, melyhez kellemes élőzene párosul alkalomadtán.

Először egy kis vendéglőnek indult a Kehida Kapuja, aztán ahogy teltek az évek, rá kellett jönnünk, hogy növekednünk kell az egyre több megrendezésre kerülő összejövetel, rendezvény miatt. Így hát 2018 őszén elkészült Deák Terem névre keresztelt, akár 200 főt is befogadó rendezvénytermünk, amely Dunántúli viszonylatban szinte egyedülálló.

az Ételek

Konyhánkat a házias, hazai ízek jellemzik. Kicsit kitekintve, a hozzánk betérők megízlelhetik a Kehida Kapuja pizzaválasztékát, melyet a sok éves tapasztalatok alapján állítottunk össze, és minden évben próbáljuk tökéletesíteni. Étlapunk állandó kínálatában és napi ajánlatában szereplő ételeinket gondosan válogatott és előkészített alapanyagokból, frissen készítjük.

a Hangulat

Nyári estéken faszénparázson grillezünk, melyhez elengedhetetlenek a nyári slágerek. Az étteremet csodaszép leánderekkel díszített sétány övezi, így egy kellemes ebéd, vagy egy jó társaságban eltöltött vacsora alkalmával kinézve a teraszól vagy a kerthelységünkből szemet gyönyörködtető látványban lehet részünk.

Napi ajánlat

Minden nap megújuló ajánlattal is várjuk a vendégeinket meglévő ételkínálatunk mellé. Kóstolja meg kemencés csülkünket, vagy a ropogós kacsánkat.

Zenés esték

Hétvégente, nyáron pedig szinte minden este a finom vacsora mellé kellemes zene párosul.

Nyáron fergeteges grillpartik

Nyári estéken faszénparázson grillezük a jobbnál-jobb húsokat.

Bababarát étterem

Etetőszékkel és pelenkázóval várjuk az újdonsült családokat.

Pizza

Helyben sütött pizzák, jobbnál-jobb feltétekkel.

Elvitel/Kiszállítás

Rendelje meg vacsoráját a fürdőben, majd hazafele térjen be hozzánk érte, vagy kérje házhoz! További részletek facebook oldalunkon.

Nyitva vagyunk!

Nézze meg étlapunkat!

Étlapunk

Nyitva vagyunk!

Nézze meg étlapunkat!

Étlapunk

Akadálymentesített

Éttermünk helyiségei, illetve mosdója is akadálymentesített.

Szép- és bankkártya elfogadás

Elfogadjuk az összes szép kártya vendéglátás zsebét, illetve az összes bankkártyát, kivétel az American Express ezalól.

Rendezvények

Éttermünk kellemes helyszínt biztosít családi események, születésnapok, évfordulók, ballagások, céges rendezvények, esküvők megtartására

Asztalfoglalás, Rendelésfelvétel: +36 20 259 84 98

Kehida Kapuja Étterem és Rendezvényterem
8784 Kehidakustány, Kossuth Lajos utca 56.