You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ajánlatok

Nyári miniszabi
Távolinak tűnik még a nyaralás? Önre is ráférne néhány pihenéssel, fürdőzéssel töltött nap? Most megteheti!

Felhőtlen családi nyár
Mi kell egy emlékezetes nyaraláshoz? Kiváló szálláshely, finom vacsorák, hűsítő italok, élőzenés grillestek, termálfürdő, élmények és kalandok! Töltse Ön is nálunk a Vakációt, hogy a család minden tagjának öröm legyen!

Ébredj a nyárra - Júniusban Kehidán
Élvezze a nyári nap első sugarait Kehidán! Kezdje a nyarat pihenéssel! Extra meglepetés: Egy óra sétehajókázás a Balatonon! +1 ráadás: 4 éjszakától plusz egy egész napos fürdőbelépőt adunk ajándékba a Kehida Élményfürdőbe!

Halloween Huncutságok – Őszi szünet
Hogyan kerülhet a wellness, a töklámpás és a boszorkány szó egy mondatba? Egyszerűen, mert mi boszorkányos ügyességgel, bolondos borzongással, rengeteg vidám töklámpással tesszük felejthetetlenné wellness pihenését! Kíváncsi mi vár még Önre és családjára az őszi szünetben? Nézze csak! + ráadás: Foglaljon nálunk legalább 4 éjszakát és a Kehida Élményfürdőbe szóló egész napos fürdőbelépővel ajándékozzuk meg!

Édes Kettesben
Milyen élményt mesél amikor megkérdezik, melyik volt élete legromantikusabb pillanata... és mit mesél a párja? Talán egy gyönyörű naplemente az ezerszínű Zalában, a szemekben megcsillanó gyertya fénye egy romantikus vacsoránál? Éljenek át együtt felejthetetlen, csodás pillanatokat!

Indián nyár
A vénasszonyok nyara még sok szép nappal ajándékoz meg minket! A csodás őszi hétvégéken egész napos fürdőbelépőt adunk ajándékba!

Vénasszonyok Nyara- Wellness hétköznapok
Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból. Szeretem? de szeretem….

3=5 Senior kaland a Szerencsemákban
Jöjjön el Kehidára, és pihenje ki magát kedvezményesen, luxus körülmények között!